familie

Hylle utstilling stands

Hylle utstilling stands står laget av papp blir mer og mer populært. Det er på grunn av muligheten til å effektivt å vise et produkt til en lav kostnad er absolutt fordelaktig. Stands av denne typen tillate visning av produkter på opp til 20 kg per hylle, samt ubegrensede muligheter for personlig merkevarebygging. Avhengig av skjermen tid som er nødvendig og den type produkt, kan vi forberede en rimelig, midlertidig stand, eller en overlegen kvalitet stativ, hensiktsmessig trykt på og forsterket, for visningen av premiumprodukter.

Kartbord Jan

Sjekk ut vårt bildegalleri

Jan er vår mest populære papp produkt. Dens største fordelene er: høy bæreevne (opp til 15 kg uten forsterkning), enkel montering, og stort område for grafikk og utskrift for å tiltrekke kundens oppmerksomhet. Det er mange muligheter for å endre Jan gjennom bruk av forskjellige typer skrå av kantene av veggene, eller ved å endre formen av utvalgte elementer.

Kartbord Marcin

Sjekk ut vårt bildegalleri

Marcin er svært lik januar Den eneste forskjellen her er hyller. Det er ingen fram strimler som gjør det mulig for visning av en hel produkt.

Kartbord Adam

Sjekk ut vårt bildegalleri

Adam står for enkel montering og lav prising. En utmerket stand for visning lettere produkter (opp til 8 kg per hylle).

Kartbord Kacper

Sjekk ut vårt bildegalleri

Kacper er som en nær slektning til Jan og Marcin. Dens skrå hyller skiller den fra de andre, noe som gir et interessant alternativ for visning av aviser og magasiner, samt andre produkter best vises på denne måten.

Kartbord Kamil

Sjekk ut vårt bildegalleri

Kamil kombinerer pålitelighet av Jan og Adams spennende presentasjonsmuligheter. Dens solide sider understøtte hyllene, som kan stikke ut lengden av veggene som gjør det viste produktet mer synlig for kunden.