familie

Totems

Totems er den beste måten å markedsføre et produkt og for å tiltrekke kundenes oppmerksomhet og samtidig opprettholde lave produksjonskostnader, uavhengig av antall bestilte ..

Kartbord Aga

Sjekk ut vårt bildegalleri

Elliptisk står er veldig lett å kaste noe som gjør dem svært praktisk og billig å flytte og sette opp raskt. Stands av denne typen kan utstyres med en rekke flyer holdere eller selv sette med noen mer komplekse løsninger som åpner for meget interessant produkt display.

Kartbord Ewa

Sjekk ut vårt bildegalleri

Totem med trekant. Det gir en meget stor trykkflate, og den grafiske meldingen er synlig på hver side av strukturen. Det er en mulighet for å utstyre totem med spesielle lommer for mapper, brosjyrer og annen reklame gadgets.

Kartbord Ala

Sjekk ut vårt bildegalleri

Totem med en rektangulær grunnflate. En enda større trykkflate, som er synlig fra alle sider i kanalen ved det punktet av skjermen.

Kartbord Ada

Sjekk ut vårt bildegalleri

Ada er et veldig spennende totem med en rektangulær grunnflate. Den er satt sammen av flere tetrahedron moduler stablet på toppen av hverandre i forskjellige konfigurasjoner. En slik konstruksjon tillater oss å formidle en rekke interessante markedsføringstiltak i tillegg til betydelig tilrettelegge transport.