familie

Telleren viser

Denne type skjerm som er best for visning av små elementer, eller for flyer distribusjon, takket være sin lille størrelse. Den størrelse, utforming og type kan matchet perfekt til stedet på skjermen, og fordi de er så små, de er en flott mulighet til å redusere produksjonskostnadene.

Kortbord Pawel

Sjekk ut vårt bildegalleri

Paweł er den mest populære flyer stå på markedet. Fremsiden er en annonsering område med en eller noen få flyer holdere vedlagt. På baksiden av Paweł det er en stand å stabilisere strukturen.

Kortbord Tomek

Sjekk ut vårt bildegalleri

Tomek er en miniatyr versjon av en standard hylle stativ som gjør det mulig for slank visning av forskjellige typer produkter og vil tiltrekke seg kundenes oppmerksomhet med unik visuell reklame på sidevegger og toppen av stativet.

Kortbord Piotr

Sjekk ut vårt bildegalleri

Piotr er den enkleste og minst kostbare alternativet for teller vise reklame. En flat stykke papp med en “etappe” i ryggen er noen ganger alt du trenger for å annonsere din merkevare.

Kortbord Marek

Sjekk ut vårt bildegalleri

Marek er en interessant og svært populær type teller skjerm som er utformet for å fremme praktisk talt ethvert produkt, uavhengig av form. Marek kan skrives ut på nesten alle side og overskriften kan være utskiftbart. Den lags design gir mange forskjellige muligheter til å vise produkter i forskjellige størrelser.

Kortbord Kuba

Sjekk ut vårt bildegalleri

Kuba er en slags en teller brett med hevet hode som gjør det mulig for ytterligere annonsering området. Det er et alternativ å feste kroker for visning blemmer på spissen.

Kortbord Michał

Sjekk ut vårt bildegalleri

Michał er egentlig en modifisert versjon av Kuba, siden toppen av telleren overflate er fullstendig, bortsett fra noen åpninger spesielt tilpasset for de produkter som skal vises. Dette gir oss en sammenhengende struktur og en tiltalende produktpresentasjon.