familie

POS / POD

Vi spesialiserer oss på produksjon av andre elementer av detaljhandel innredning, for eksempel: hylle liners, hyllestoppere, wobbler, toppers, plast og papp hodene er noen flere eksempler på produkter som du kan stole på oss til å gjøre for deg.

Hylle avslutninger

Sjekk ut vårt bildegalleri

Vi er spesialister på å lage alle slags hyller avslutninger (overskrifter, sider, grenser, enforcements). Vi kan foreslå det nye produktet, beste materialet og den beste montering av hyller slutter i butikken.

Wobbler

Sjekk ut vårt bildegalleri

Vi har lang erfaring i wobbler produksjon, derfor er vi i stand til å tilby noen form for denne type produkt; starter fra en enkel papp wobbler (rund, eller av en mer kompleks form), gjennom avstand wobbler, til prosjekter helt laget av plast.

Hylle stoper

Sjekk ut vårt bildegalleri

Hylle stoppere er en annen type POS / POD produkt vi er godt kjent med. Vi velger alltid den optimale materialet for å lage en gitt hylle stopper, og finne den beste typen en brakett for å holde den.

Hylle Linjer

Sjekk ut vårt bildegalleri

Enten du er ute etter en enkel to-tone papir liner, en mer solid papp ett, eller noen oppskalere plast liner, passende profilert, støpt og formet, har du funnet riktig sted. Vi kan gjøre alle typer liner du ønsker.