familie

Gulv utstilling Stands

Gulv utstilling stands, akkurat som skjerm hyllestativ. Gir en mulighet til å vise dine produkter på en måte som gjør at du skiller deg ut fra konkurrentene. Avhengig av dine individuelle behov, kan hver stand element skrives på og ferdig så det tiltrekker kundens oppmerksomhet. Stands av denne typen er utmerket for visning av bøker, CDer, DVDer, aviser, små uregelmessige elementer, eller til og med tørre produkter

Kortbord Anna

Sjekk ut vårt bildegalleri

Anna er den mest populære og effektive typen skjerm designet for bøker, CDer, DVDer eller lignende produkter. Det er flott for utstilling av flere elementer på en skjerm, i spesielle skillevegger at det kan justeres til å passe hvert produkt perfekt. Anna kan skrives ut på hver side, og kan være fullt tilpasset grafisk og størrelse klokt.

Kortbord Maja

Sjekk ut vårt bildegalleri

Maja er en flott måte å vise flere typer små produkter på en stand: nøkkelringer, buer, samt godteri og andre søtsaker. Det er også en type skjerm som gir en mulighet til svært effektivt vise grafikk som passer perfekt til produktet som markedsføres.

Kortbord Lena

Sjekk ut vårt bildegalleri

Lena er en meget populær papp Kortbord bin. Den vennlige konstruksjon gir en mulighet til å vise merkevaren og produktet på en enkel måte, opprettholde relativt lav kostnad for standen produksjon.

Kortbord Karolina

Sjekk ut vårt bildegalleri

Karolina er et enkelt innsats utstilling. Det er perfekt for alle typer arrangementer, trade-messer eller produkt smaksprøver.

Kortbord Ula

Sjekk ut vårt bildegalleri

Ula er en aviskiosk. Den lar deg vise aviser eller blader i en mye mer attraktiv måte, takket være muligheten til å skrive over hele stativet eller på bare en del av det.

Kartboard Edyta

Sjekk ut vårt bildegalleri

Edyta er et stativ som tillater fremvisningen av en rekke forskjellige hengende gjenstander, takket være muligheten av flere krok plassering på ryggen vegg. Det er også en mulighet til å dekke siden og foran veggen med en interessant grafikk.