familie

Flate stands

Flate stands på vegger og rammer. Papp livet størrelse utskjæringer tiltrekke forbrukernes oppmerksomhet som ingen andre markedsføringsverktøy. Det er ingen begrensninger så langt som former er bekymret, kan de skrives ut på noen side, brosjyre eller flyer holdere kan plasseres hvor som helst på en slik stand. Kortbord annonsering vegger og rammer er perfekt for lengre utredning og uansett situasjon. Alle strukturer av den typen leveres med tilbake stativ som sikrer stabilitet.

Kortbord Filip

Sjekk ut vårt bildegalleri

Denne type stativ kan være til noen form du ønsker, noe som gjør at den kan fungere som et tradisjonelt stativ eller en reklame vegg. Det kan skrives ut på én eller begge sider, og en lomme kunne legges til holde flygeblad eller mapper. Enkelheten av konstruksjon og enkel utførelse gjør denne standen svært rimelig, uansett antall bestilte produkter.

Kortbord Dawid

Sjekk ut vårt bildegalleri

Dawid er et klassisk portrett typen stativ, med en kutte ut for å sette hodet i når du tar et bilde. Det er flott for alle slags spesielle hendelser.

Kortbord Seba

Sjekk ut vårt bildegalleri

Sjekk ut vårt bildegalleri
Seba er en hendelse veggen, men dens papp konstruksjon gjør produksjonskostnadene er mye lavere enn konkurrerende løsninger.